Emo & Gothic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemizin teması-butonLarı ve wallpaperı özeL oLarak adminLer tarafından yapıLmıştır..teLif hakkı satın aLınmıştır..çaLınması durumunda YASAL İŞLEM uyduLanacaktır (!!!)

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nicole Scherzinger

5 posters
YazarMesaj
dora
Menajer
Menajer
dora

Kadın Mesaj Sayısı : 492
İş : Piano çalmak

Nicole Scherzinger Empty
MesajKonu: Nicole Scherzinger   Nicole Scherzinger Icon_minipostedC.tesi Ara. 29, 2007 2:27 pm

Nicole Scherzinger
1978 senesinde Hawaii’de doğan Amerikalı müzisyen Nicole Prescovia Elikolani Valente Scherzinger, Wright State Üniversitesi’nde tiyatro okumaya başladı. 1999 yılında ‘Days Of The New’ adlı rock grubunda geri vokal yapmaya başlayan Scherzinger, 2001 yılında ‘Eden’s Crush’ grubuna katıldı.

Eden’s Crush ile 2001 yılındaki WB televizyonundaki “Popstars” programına katılan Nicole Scherzinger, bu grup ile “Get Over Yourself (Goodbye)” adlı single’ı çıkardı. Bu single ile Amerika listelerinde 8 numara olan Eden’s Crush, 2001 yılında “Popstars” adlı albümünü yayımladı. Albüm, satışlarıyla gruba altın plak getirirken, Amerika listelerinde ise 6 numara olmayı başardı. Albümden piyasaya sürülecek 2. single “Love This Way” olacakken grubun şirketi London-Sire Records kapanınca, grupta dağılma kararı aldı.

2003 yılında ‘The Pussycat Dolls’ grubuna katılan Nicole Scherzinger, aynı sene “50 First Dates” filminin soundtrack’inde Eddie Hinton ile Donnie Fritts parçası “Breakfast In Bed”i baştan yorumlayarak yer aldı.

2005 yılında çıkan The Pussycat Dolls albümü “PCD”de grubun vokallerini üstlenen Nicole Scherzinger, albümle Amerika listelerinde 5 numaraya yerleşti. Albümde grubun tek söz yazarı da olan Scherzinger, 2005 yılında Timbaland, Akon ve Polow Da Don gibi isimlerin prodüktörlüğünde kendi solo projesi üzerinde çalışmaya başladı.

2006 senesinde P. Diddy’nin “Come To Me” adlı parçasında sanatçıya eşlik eden Nicole Scherzinger, parçanın single’ı ile Amerika listelerinde 9 numara oldu. 10 Eylül 2007 tarihinde yayımlanacak 50 Cent’in “Curtis” albümünde yer alan “Fire” parçasında yer alan Scherzinger, 6 Kasım tarihinde “Her Name Is Nicole” adlı ilk solo albümünü piyasaya sürecek. Albümden ilk single’ı T.I. ile olan ortak çalışması “Whatever U Like”a seçmiştir
dora
Menajer
Menajer
dora

Kadın Mesaj Sayısı : 492
İş : Piano çalmak

Nicole Scherzinger Empty
MesajKonu: Geri: Nicole Scherzinger   Nicole Scherzinger Icon_minipostedC.tesi Ara. 29, 2007 10:09 pm

Anlaşılan biz Th fanları pek sevmiyoruz :)
[TH]é RockuLa
Menajer
Menajer
[TH]é RockuLa

Kadın Mesaj Sayısı : 1200
İş : öğRénci xD

Nicole Scherzinger Empty
MesajKonu: Geri: Nicole Scherzinger   Nicole Scherzinger Icon_minipostedC.tesi Ara. 29, 2007 11:04 pm

ben açıkçası sevmiyorum havalı geliyor bana Evil or Very Mad
Miss Pride
Menajer
Menajer
Miss Pride

Kadın Mesaj Sayısı : 133
İş : Zavallı Öğrenci x(

Nicole Scherzinger Empty
MesajKonu: Geri: Nicole Scherzinger   Nicole Scherzinger Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 3:12 am

Sesini güzel bulsam da sevemiyorum Razz Biliyorsunuz nedenini xD
http://www.myspace.com/misspride93
Bill's Hilal__RoCk
Süt
Süt
Bill's Hilal__RoCk

Nicole Scherzinger Empty
MesajKonu: Geri: Nicole Scherzinger   Nicole Scherzinger Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 1:25 pm

kadın hem güzel hem sesi güzel ben çok beğenirim onu...(Bill hayranıyım D ) özellikle baby love şarkısı çok güzel
bill_tomm
Site Starı
Site Starı
bill_tomm

Nicole Scherzinger Empty
MesajKonu: Geri: Nicole Scherzinger   Nicole Scherzinger Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 3:27 pm

Miss Pride demiş ki:
Sesini güzel bulsam da sevemiyorum Razz Biliyorsunuz nedenini xD
anladım ben nedenini canım Şirin mutlu bende sevmiyorum açıkçası

Nicole Scherzinger
1 sayfadaki 1 sayfası