Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sitemizin teması-butonLarı ve wallpaperı özeL oLarak adminLer tarafından yapıLmıştır..teLif hakkı satın aLınmıştır..çaLınması durumunda YASAL İŞLEM uyduLanacaktır (!!!)
herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!!
3 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 86 Nerden : adana İş : müzik..!! Kayıt tarihi : 23/12/07
Konu: herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!! C.tesi Ara. 29, 2007 8:42 pm
burayla sdece ben ilgileneceğim dediğimi hatırlıyorum arkadaşlar..!!!sadece ben konu açacaktım neden açıldı..??lütfen konu açanlar kuralları bir daha okusun .!!gerçekten cok sinirliyim şuan..!!!!sakın aylık yorumalrı eklemeye kalkmayın eğer ben yetişemessem bir mod atarım oraya konu açanlara bu bir uyarıdır belirtim..!birdaha böyle söylemeyle kalmam bilesiniz..!!!
[TH]é RockuLa Menajer
Mesaj Sayısı : 1200 Yaş : 32 Nerden : taßutumdaN xP İş : öğRénci xD Kayıt tarihi : 23/12/07
Konu: Geri: herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!! C.tesi Ara. 29, 2007 9:09 pm
çok özür dilerim diloş^m astrolojiyle ilgili merak uyandıracak şeyleri bizimle paylaşabilirsiniz yazmışsın ben onu yanlış anlamışım gerçekten çok çok çok çok çok özür dilerim istersen hemen açtığım konuları silebilirim..!
__VaneSSa__ Admin
Konu: Geri: herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!! C.tesi Ara. 29, 2007 9:14 pm
silme şimdi okadar yapmışssın bir daha yapma yeterli..!!!
__VaneSSa__ Admin
Konu: Geri: herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!! C.tesi Ara. 29, 2007 9:16 pm
silme şimdi okadar yapmışssın bir daha yapma yeterli..!!!
dora Menajer
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Nerden : hfyfjhvgdfsada İş : Piano çalmak Kayıt tarihi : 23/12/07
Konu: Geri: herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!! C.tesi Ara. 29, 2007 10:11 pm
Cevap yazabiliyor muyuz?
__VaneSSa__ Admin
Konu: Geri: herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!! C.tesi Ara. 29, 2007 11:18 pm
yok yazamıyosun abartmayın ya o kadarda demedim =) yaz yaz kim tutar seni xD
herkes baksın özellikle buraya konu açanlar..!!!!!