| Amy Winehouse | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
dora Menajer
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Nerden : hfyfjhvgdfsada İş : Piano çalmak Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Amy Winehouse Paz Ara. 30, 2007 5:10 pm | |
| Amy Winehouse
1983 doğumlu Amy Winehose, caz müzisyenleriyle dolu bir aileden geliyor. 10 yaşındayken ‘Sweet’n’Sour’ adlı rap grubunu oluşturan Winehouse, 13 yaşındayken gitar ile tanıştı. 16 yaşında kendi bestelerini yapıp söylemeye başlayan genç müzisyen, yakın arkadaşı Tyler James aracılığıyla demosunu A&R’e gönderdi ve Island/Universal’e bağlı 19 Management ile anlaşmaya vardı.
2003 senesinde “Frank” adlı ilk albümünü yayınlayan Amy Winehouse, bu albümle birçok müzik eleştirmeninden olumlu puan almayı başardı. İngiltere listelerinde 13 numara olan albüm, sound olarak caz öğelerini bulundururken, sanatçı albümüyle Birt Awards’da “İngiliz Bayan Solo Sanatçısı” ödülüne aday olarak gösterildi. Albümün satışlarıyla platin plak kazanan Winehouse, verdiği demeçlerde albümden tam olarak memnun kalamadığını belirtti. Bunun dışında Ivor Ödülleri’nde En İyi Şarkı Sözü Yazarı ödülünü alan Amy, çok geçmeden Mercury Music Prize’ın da sahibi oldu.
2006 senesine kadar sahne performanslarında bulunan Amy Winehouse, Ekim ayında sadece 6 aylık bir çalışmayla çıkan “Back To Black” adlı 2. albümünü piyasaya sürdü. Bir önceki albüme göre daha caz ağırlıklı olan albüm, İngiltere listelerinde 3 numaraya kadar yükseldi ve sanatçı albümün satışlarıyla altın plak kazandı.
Albümden çıkan ilk single “Rehab” ile alkol ile yaşadığı problemleri dile getirmeye çalışan Amy Winehouse, 2007 senesinde albümden 2. single olarak “You Know I’m No Good”u yayınlayacak | |
|
| |
dora Menajer
Mesaj Sayısı : 492 Yaş : 31 Nerden : hfyfjhvgdfsada İş : Piano çalmak Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Geri: Amy Winehouse Paz Ara. 30, 2007 5:17 pm | |
| Mtv'de gezinirken Amy hakkında şu haberi buldum :
Amy Winehouse Norveç mahkemesine çağırılıyor.
18 Ekim 2007 tarihinde Norveç’in Bergen şehrinde uyuşturucu kullanırken yakalanan Winehouse, 500 €’luk para cezasına çarptırılmıştı. Amy Winehouse’un 29 Şubat’ta Norveç mahkemesinde ifade vermesi gerekiyor.
Bergen polisi Rudolf Christoffersen’ın yaptığı açıklamaya göre 18 Ekim’de uyuşturucu kullanırken sadece Amy Winehouse değil, kocası Blake Fielder Civil de yakalanmış ve para cezasını ödedikten sonra serbest bırakılmışlardı. | |
|
| |
MéLißon Minik Emo
| Konu: Geri: Amy Winehouse Paz Ara. 30, 2007 8:09 pm | |
| "Keşş" bu kadın yaa xD Ama şarkıLarı güzeLL x) | |
|
| |
[TH]é RockuLa Menajer
Mesaj Sayısı : 1200 Yaş : 32 Nerden : taßutumdaN xP İş : öğRénci xD Kayıt tarihi : 23/12/07
| Konu: Geri: Amy Winehouse Paz Ara. 30, 2007 9:01 pm | |
| ben o kadının ne kendisini ne de şarkılarını sevmedim sevemiyorum...iyi biri olabilir ama...bide sürekli saçını aynı şekil yapıyor yani ben ne zaman görsem aynı o yüzden hiç sevemiyorum...paylaşım için teşekkürler canım | |
|
| |
MéLißon Minik Emo
| Konu: Geri: Amy Winehouse Paz Ara. 30, 2007 9:03 pm | |
| Evet yaa kuş yuvası gibi kabartıyo kafayı xD | |
|
| |
notrust Minik Emo
| Konu: Geri: Amy Winehouse Paz Ara. 30, 2007 9:14 pm | |
| yaa kişiliği çok kötü iğrenç bir insan hatta EMA ya çıktığında belli ki yine uyuşturucu almıştı ağzı dolanıyordu ama bu kadar kötü söz söylememe rağman şarkılarını seviyorum sesi de güzel ama genç olmasına rağmen resmen feleğin çemberinden geçmiş bir imajı var hayatı yüzünden.paylaşım için sağol canımm | |
|
| |
dora Menajer
| |
| |
notrust Minik Emo
| Konu: Geri: Amy Winehouse Ptsi Ara. 31, 2007 6:17 pm | |
| evet yaa kişiliğine olan birazcık saygım da gitmişti Ema da teşekkür bile etmedi o kadar ünlü kişi onu ödüle layık görünce bile ama dediğim gibi yine de şarkılarını beğeniyorum bir ikisi hariç =) | |
|
| |
dora Menajer
| Konu: Geri: Amy Winehouse Ptsi Ara. 31, 2007 6:49 pm | |
| Doğruyu söylemek gerekirse sesi çok güzel | |
|
| |
Miss Pride Menajer
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 31 Nerden : Where The Rain Wont Hurt... İş : Zavallı Öğrenci x( Kayıt tarihi : 27/12/07
| |
| |
oLeander Minik Emo
| Konu: Geri: Amy Winehouse C.tesi Ocak 05, 2008 2:44 am | |
| Ne kadar ''dinlemem ben onu,kıl kadın,keş'' desem de şarkıları gerçekten güzel inkar etmeyeyim şimdi =) | |
|
| |
| Amy Winehouse | |
|