Emo & Gothic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemizin teması-butonLarı ve wallpaperı özeL oLarak adminLer tarafından yapıLmıştır..teLif hakkı satın aLınmıştır..çaLınması durumunda YASAL İŞLEM uyduLanacaktır (!!!)

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Amy Winehouse

+2
MéLißon
dora
6 posters
YazarMesaj
dora
Menajer
Menajer
dora

Kadın Mesaj Sayısı : 492
İş : Piano çalmak

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 5:10 pm

Amy Winehouse

1983 doğumlu Amy Winehose, caz müzisyenleriyle dolu bir aileden geliyor. 10 yaşındayken ‘Sweet’n’Sour’ adlı rap grubunu oluşturan Winehouse, 13 yaşındayken gitar ile tanıştı. 16 yaşında kendi bestelerini yapıp söylemeye başlayan genç müzisyen, yakın arkadaşı Tyler James aracılığıyla demosunu A&R’e gönderdi ve Island/Universal’e bağlı 19 Management ile anlaşmaya vardı.

2003 senesinde “Frank” adlı ilk albümünü yayınlayan Amy Winehouse, bu albümle birçok müzik eleştirmeninden olumlu puan almayı başardı. İngiltere listelerinde 13 numara olan albüm, sound olarak caz öğelerini bulundururken, sanatçı albümüyle Birt Awards’da “İngiliz Bayan Solo Sanatçısı” ödülüne aday olarak gösterildi. Albümün satışlarıyla platin plak kazanan Winehouse, verdiği demeçlerde albümden tam olarak memnun kalamadığını belirtti. Bunun dışında Ivor Ödülleri’nde En İyi Şarkı Sözü Yazarı ödülünü alan Amy, çok geçmeden Mercury Music Prize’ın da sahibi oldu.

2006 senesine kadar sahne performanslarında bulunan Amy Winehouse, Ekim ayında sadece 6 aylık bir çalışmayla çıkan “Back To Black” adlı 2. albümünü piyasaya sürdü. Bir önceki albüme göre daha caz ağırlıklı olan albüm, İngiltere listelerinde 3 numaraya kadar yükseldi ve sanatçı albümün satışlarıyla altın plak kazandı.

Albümden çıkan ilk single “Rehab” ile alkol ile yaşadığı problemleri dile getirmeye çalışan Amy Winehouse, 2007 senesinde albümden 2. single olarak “You Know I’m No Good”u yayınlayacak
dora
Menajer
Menajer
dora

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 5:17 pm

Mtv'de gezinirken Amy hakkında şu haberi buldum :

Amy Winehouse Norveç mahkemesine çağırılıyor.

18 Ekim 2007 tarihinde Norveç’in Bergen şehrinde uyuşturucu kullanırken yakalanan Winehouse, 500 €’luk para cezasına çarptırılmıştı. Amy Winehouse’un 29 Şubat’ta Norveç mahkemesinde ifade vermesi gerekiyor.

Bergen polisi Rudolf Christoffersen’ın yaptığı açıklamaya göre 18 Ekim’de uyuşturucu kullanırken sadece Amy Winehouse değil, kocası Blake Fielder Civil de yakalanmış ve para cezasını ödedikten sonra serbest bırakılmışlardı.
MéLißon
Minik Emo
Minik Emo
MéLißon

Kadın Mesaj Sayısı : 152

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 8:09 pm

"Keşş" bu kadın yaa xD
Ama şarkıLarı güzeLL x)
[TH]é RockuLa
Menajer
Menajer
[TH]é RockuLa

Kadın Mesaj Sayısı : 1200
İş : öğRénci xD

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 9:01 pm

ben o kadının ne kendisini ne de şarkılarını sevmedim sevemiyorum...iyi biri olabilir ama...bide sürekli saçını aynı şekil yapıyor yani ben ne zaman görsem aynı o yüzden hiç sevemiyorum...paylaşım için teşekkürler canım
MéLißon
Minik Emo
Minik Emo
MéLißon

Kadın Mesaj Sayısı : 152

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 9:03 pm

Evet yaa kuş yuvası gibi kabartıyo kafayı xD
notrust
Minik Emo
Minik Emo
notrust

Kadın Mesaj Sayısı : 196

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 9:14 pm

yaa kişiliği çok kötü iğrenç bir insan hatta EMA ya çıktığında belli ki yine uyuşturucu almıştı ağzı dolanıyordu ama bu kadar kötü söz söylememe rağman şarkılarını seviyorum sesi de güzel ama genç olmasına rağmen resmen feleğin çemberinden geçmiş bir imajı var hayatı yüzünden.paylaşım için sağol canımm Kalp
dora
Menajer
Menajer
dora

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPaz Ara. 30, 2007 10:36 pm

Mtv ema da kendini rezil etmişti Kahretsin
notrust
Minik Emo
Minik Emo
notrust

Kadın Mesaj Sayısı : 196

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPtsi Ara. 31, 2007 6:17 pm

evet yaa kişiliğine olan birazcık saygım da gitmişti Ema da Kahretsin teşekkür bile etmedi o kadar ünlü kişi onu ödüle layık görünce bile Evil or Very Mad ama dediğim gibi yine de şarkılarını beğeniyorum bir ikisi hariç =)
dora
Menajer
Menajer
dora

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPtsi Ara. 31, 2007 6:49 pm

Doğruyu söylemek gerekirse sesi çok güzel
Miss Pride
Menajer
Menajer
Miss Pride

Kadın Mesaj Sayısı : 133
İş : Zavallı Öğrenci x(

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedPerş. Ocak 03, 2008 4:18 pm

Sesi güzel şarkıları süper hatta efsane R&B ciler bile onu kendine rakip görüyor...

Ama dediğiniz gibi kendisi "Keş" ve konserlerinde saçına gizlediği kokainleri çekiyor... Cry
http://www.myspace.com/misspride93
oLeander
Minik Emo
Minik Emo
oLeander

Kadın Mesaj Sayısı : 144

Amy Winehouse Empty
MesajKonu: Geri: Amy Winehouse   Amy Winehouse Icon_minipostedC.tesi Ocak 05, 2008 2:44 am

Ne kadar ''dinlemem ben onu,kıl kadın,keş'' desem de şarkıları gerçekten güzel inkar etmeyeyim şimdi =)

Amy Winehouse
1 sayfadaki 1 sayfası