Emo & Gothic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemizin teması-butonLarı ve wallpaperı özeL oLarak adminLer tarafından yapıLmıştır..teLif hakkı satın aLınmıştır..çaLınması durumunda YASAL İŞLEM uyduLanacaktır (!!!)

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

MTV---MADE

5 posters
YazarMesaj
VanGuArDrOck
Menajer
Menajer
VanGuArDrOck

Kadın Mesaj Sayısı : 58

MTV---MADE Empty
MesajKonu: MTV---MADE   MTV---MADE Icon_minipostedPtsi Ara. 31, 2007 11:57 pm

Sınırsız potansiyallerine rağmen rüyalarını gerçekleştiremeyen çok sayıda genç için “Made” rüyaları gerçeğe dönüştüren bir yapım. Bu programda seçilecek olan şanslı gence bir ay boyunca kendisini hedefine götürecek olan profesyoneller eşlik eder ve bu kişi yoğun bir eğitim sürecine girer. Bir bölümde sıkı bir kaykaycı olmak için yanıp tutuşan birinin hikayesini izlerken diğer bölümde bir hip hop dansçı adayının serüvenini izleyeceğimiz program, izleyenlere sıkı bir çalışma ve biraz da MTV’nin desteğiyle tüm ideallerin ulaşılabilir olduğunu, en azından denemeye değer olduğunu gösteriyor. Tüm bu çabalar sonucunda seçilen kişi başarılı olsun ya da olmasın Made’in mesajı “Başarısız olmak, hiç denememiş olmaktan daha iyidir!”

Bu program benim Mtv'de en sevdiğim programlardan biri gençlerin isterlerse neleri başarabileceğini gösteriyor bence çok zevk alıyorum izlerken Alkış

En son tarafından C.tesi Ocak 05, 2008 7:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
notrust
Minik Emo
Minik Emo
notrust

Kadın Mesaj Sayısı : 196

MTV---MADE Empty
MesajKonu: Geri: MTV---MADE   MTV---MADE Icon_minipostedCuma Ocak 04, 2008 7:18 pm

hemen hemen hepsini izledim baılarında kendimi görüyorum ve koçlarının verdiği önerileri yapmaya çalışıyorum D paylaşımın için sağol canım Şirin mutlu
*ReCHeL*
Menajer
Menajer
*ReCHeL*

Kadın Mesaj Sayısı : 343

MTV---MADE Empty
MesajKonu: Geri: MTV---MADE   MTV---MADE Icon_minipostedÇarş. Ocak 16, 2008 11:08 pm

arada bir denk gelirsem seyrediyorum bazıları ilgi çekici Şirin mutlu
emorock_duygu
Süt
Süt
emorock_duygu

MTV---MADE Empty
MesajKonu: Geri: MTV---MADE   MTV---MADE Icon_minipostedCuma Şub. 01, 2008 7:23 pm

çok süper program tekrar tekrar izliyorum :flower:
usagi88
Süt
Süt
usagi88

Kadın Mesaj Sayısı : 36
İş : Hala öğrenci:/

MTV---MADE Empty
MesajKonu: Geri: MTV---MADE   MTV---MADE Icon_minipostedSalı Şub. 19, 2008 3:13 am

Bence çok güzel bir program Türkiye versiyonunun yapılması hoş olurdu Şirin mutlu
http://aftertherain.urealboard.com

MTV---MADE
1 sayfadaki 1 sayfası