ve benim favori grubum bayılıcaksınız süper bir grup ve benim favori parçalarım cassie ve I'm so sick mutlaka dinleyin BİYOGRAFİ
ABD'nin Teksas eyaletinde Lacey Mosley(vokal) tarafından kuruldu. Grup ismi bir çok kez değişti.(Listen, Sporos, The Grove, Passerby) Son olarak grup Passerby ismiyle Teksas'ta büyük yankı uyandırdı. Fakat grup ismi yasalara uymadığından dolayı grubun ismini Flyleaf olarak değiştirmeye karar verdiler.
Lacey Mosley ailesiyle yaşadığı problemlerden kendini soyutlamak için şarkı sözü yazarak kurtulmaya çalışmış ve bundan dolayı albümdeki tüm şarkıların yazarı ve bestecisidir. Yaptıkları şarkılar ve yazdıkları sözleri "güzel,kırıcı ve agresif" olarak tanımlıyor.
Grup elemanları şu şekilde:
Lacey Mosley - Vokal
Jared Hartmann - Solo gitar
Pat Seals - Bas gitar
Sameer Bhattacharya - Ritim gitar
James Culpepper - Davul
Kendi adını taşıyan ilk albümlerini 2005 yılında piyasaya süren grup konser çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda albümdeki "Fully Alive", "Breathe Today" ve "I'm so Sick" şarkılarına klipler çekildi.
Albümdeki şarkılardan "Cassie" bir rivayete göre Columbine Lisesinde "Tanrıya inanıyor musun?" sorusuna "evet" şeklinde yanıt verip öldürülmesi üzerine yazılmış. Fakat bu bilginin doğru olmadığı daha sonra ortaya çıkmış.
Army Of Anyone solisti Richard Patrick'le düet yaparak U2'nun In the Name Of Love şarkısını coverlayan grup Aralık'ta çıkarmayı planladıkları albüme bu şarkıyı da eklemek istiyormuş...
DİSKOGRAFİ
Passerby ->Albüm Çıkış Tarihi : 2003
Flyleaf Ep ->Albüm Çıkış Tarihi : 2005
Albümde yer alan parçalar
3 - Penholder
4 - Amy Says
4 - Broken Wings
4 - Eyes To See
8 - Believe In Dreams
9 - Guilty
Flyleaf ->Albüm Çıkış Tarihi : 2005
Müzik Şirketi : Octone Records