Emo & Gothic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemizin teması-butonLarı ve wallpaperı özeL oLarak adminLer tarafından yapıLmıştır..teLif hakkı satın aLınmıştır..çaLınması durumunda YASAL İŞLEM uyduLanacaktır (!!!)

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Three Days Grace

YazarMesaj
r0ckeR qirL
Rock&Metal Mod
Rock&Metal Mod
r0ckeR qirL

Kadın Mesaj Sayısı : 49

Three Days Grace Empty
MesajKonu: Three Days Grace   Three Days Grace Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 11:11 pm

İlk albümlerini 2003 yılında New York'da kaydeden Three Days Grace aslen Canada çıkışlı bir grup. Şarkılarında 1500 kişi nüfuslu bir bölgede yaşamış olmalarının izlerine sıkça rastlanan grubun çıkışı "I Hate Everthing About You" ile olmuştu. Kendi isimleriyle çıkardıkları tek albümlerindeki parçalar göz önüne alındığında tek şarkılık bir grup olmayacakları ortada.

benim düşüncem, dinlenmeye değer bir grup... Türkiyede kim bilip de dinler o ayrı konu, ben de tesadüfen rastladım bu gruba... Never too late, I hate everything about you, Just like you, Gone forever, Home ve Pain favori şarkılarımdan... özellikle I hate ve never too late'in kliplerini izlemenizi tavsiye ederim... dinleyin, pişman olmazsınız Wink

Three Days Grace
1 sayfadaki 1 sayfası