Emo & Gothic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemizin teması-butonLarı ve wallpaperı özeL oLarak adminLer tarafından yapıLmıştır..teLif hakkı satın aLınmıştır..çaLınması durumunda YASAL İŞLEM uyduLanacaktır (!!!)

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Incubus

YazarMesaj
r0ckeR qirL
Rock&Metal Mod
Rock&Metal Mod
r0ckeR qirL

Kadın Mesaj Sayısı : 49

Incubus Empty
MesajKonu: Incubus   Incubus Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 11:26 pm

Kuruluş Tarihi: 1991
Üyeleri: Brandon Boyd, Mike Einziger, Alex Katunich, Jose Pasillas, Chris Kilmore

• 1991 yılında Brandon Boyd, Mike Einziger, Alex Katunich ve Jose Pasillas tarafından kurulan Incubus, başlarda Red Hot Chili Peppers etkileşimli müzik yaparken zamanla Korn ve Deftones'a yöneldi.
• 1995'te hip-hop turntablist DJ Lyfe'ı kadrolarına ekledikten sonra "Fungus Amongus" albümünü yayınladılar.
• Albüm sayesinde Epic'in alt firmalarından Immortal ile anlaştılar.
• Altı parçalık EP'leri "Enjoy Incubus"un ardından ilk uzun çalarları "S.C.I.E.N.C.E."ı yayınladılar.
• Korn, Primus, 311, Sublime ve Unwritten Law için açılış yapan grup, 1998 Ozzfest'te sahne aldı.
• Bu arada DJ Lyfe'ın yerine DJ Kilmore getirildi.
• Yeni kadronun ilk yayınını "Make Yourself" oldu.
• Albümden çıkan 'Drive' single'ı ile MTV rotasyonuna giren ve radyoların en çok istek alan isimlerinden biri haline gelen Incubus, 2001 yılında "Morning View" albümünü yayınladı.
• 'Wish You Were Here', 'Nice to Know You' ve 'Warning' rock radyolarının hitleri oldu.
• 2003 yılında ise gruptan Dirk Lance ayrıldı ve yerine geçici olarak Ben Kenney getirildi.

Kendi düşüncem; açıkçası bu topic'i buraya açmakta biraz tereddüt ettim. Belki bazıları Emo grubu diyebilir ancak birçok sitede Rock başlığı altında yer alıyor bu grup. Warning ve Drive en sevdiğim şarkıları, özellikle warning klibini izlemenizi tavsiye ederim. ayrıca live videolarını da izledim, gerçekten çok iyi live performansı olan nadir gruplardan biri... Solistinin sesi beni etkileyen seslerden bir tanesi...

Incubus
1 sayfadaki 1 sayfası