Emo & Gothic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemizin teması-butonLarı ve wallpaperı özeL oLarak adminLer tarafından yapıLmıştır..teLif hakkı satın aLınmıştır..çaLınması durumunda YASAL İŞLEM uyduLanacaktır (!!!)

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Evanescence

YazarMesaj
r0ckeR qirL
Rock&Metal Mod
Rock&Metal Mod
r0ckeR qirL

Kadın Mesaj Sayısı : 49

Evanescence Empty
MesajKonu: Evanescence   Evanescence Icon_minipostedPtsi Mart 10, 2008 11:33 pm

Amerikalı Alternative Rock grubu. 1998 yılında Arkansas da vokalist Amy Lynn Lee ve gitarist Ben Moody tarafından kuruldu. Sınırlı sayıda basılan iki albümden sonra 2003 yılında ilk albümleri olarak sayılabilecek "Fallen" isimli albüm yayımladılar. Fallen albümü ile büyük bir çıkış yakalayıp birçok ödül kazandılar. Kasım 2004 yılında Wind-Up şirketi tarafından Evanescence grubunun ilk konser albümü "Anywhere But Home" albümünü yayımlandı. (Albümde bir de Korn grubunun "Thoughtless" şarkısının cover'ı bulunuyordu.) 3 yıl aradan sonra 3 Ekim 2006 tarihinde prodüktörlüğünü Dave Fortman ın yaptığı, Los Angeles'daki The Record Plant Stüdyoları'nda kaydedilip, Ocean Way Stüdyolarında Mixlenen ve yine Wind-Up Records şirketinden çıkan "The Open Door" isimli şimdiye kadar yapılan son albümü yayımladılar... Evanescence grubu önce Childish gibi isimler kullansa da daha sonra duman gibi kaybolmak, yokolmak, buharlaşmak gibi anlamlara gelen Evanescence isminde karar kıldılar.

Grup Üyeleri

Amy Lee (Vokal - Piano)
Terry Balsamo (Elektro Gitar)
John LeCompt (Elektro Gitar)
William Rocky Gray (Davul)
Tim McCord (Bass Gitar)

Eski Grup Üyeleri

Ben Moody
William Boyd
David Hodges

Kendi düşüncem; Tüylerinizi diken diken edecek bir grup... Amy lee'nin sesi kendi benliğinizi kaybetmenize yol açabilir... İdolüm olarak kabul ettiğim Amy Lee, artık grubun sahibi gibi bir şeydir bence. Bazılarına göre, Amy Lee'den başka Ben Moody belki hak iddia edebilir bu grup üstünde, doğrudur. Buna rağmen diğer elemanların da iyi iş çıkardığını söylememin bilmem gerği var mı... Kimisine göre Rock, Kimisine göre pop-metal arası, Kimisine göre gothic yaptıkları söylenir ancak ben henüz evanecsence'i bir kalıba sığdırmış değilim... şarkılarından hangi birini söyleyeyim; My immortal, Everybodys fool, Lithium, Bring me to life, Imaginary, Whisper... yaptıkları kalitesiz bir şarkı yok diyebilirim... eğer hiç dinlemediyseniz, gerçekten çok şey kaybetmişsiniz demektir...

Evanescence
1 sayfadaki 1 sayfası